گرنت تحقیقاتی 2021 اتاق همکاری‌های علمی آسیای جنوبی و ایران

اتاق همکاری‌های علمی جنوب آسیا و ایران توسط دبیرخانه دولتی آموزش، تحقیقات و نوآوری (SERI) کشور سوئیس و با هدف تقویت همکاری‌های تحقیقاتی دو جانبه کشور سوئیس با ایران، افغانستان ، بنگلادش، بوتان، هند، مالدیو، نپال، پاکستان و سریلانکا راه‌اندازی شده است. یکی از ابزارهای در نظر گرفته شده برای این منظور کمک هزینه مشارکت پژوهشی است.

 

این فراخوان به تمامی رشته‌های علمی و زمینه های تحقیقاتی مربوط می‌شود.

 

اهداف سه گانه این برنامه عبارتند است از:

1. آغاز همکاری های جدید:

این کمک هزینه تحقیقاتی برای شروع یک پژوهش مشترک می‌تواند بسیار مفید باشد

2. برای توسعه همکاری‌های موجود: 

این گرنت امکان ادامه و توسعه پروژه‌های تحقیقاتی مشترک فعلی محققان را با هدف تبدیل شدن به یک پروژه تحقیقاتی کامل با اخذ کمک هزینه از یک سازمان حمایت کننده مالی (به عنوان مثال از بنیاد ملی علوم سوئیس، اتحادیه اروپا و یا یک نهاد ملی یا منطقه‌ای) فراهم می‌آورد. همچنین می تواند در قالب تدریس مشترک و یا بازنگری کوریکولوم آموزشی برنامه‌ریزی و مصرف شود.

3. حمایت از استعدادهای شغلی در حال ظهور:

یکی از اهداف این گرنت، تقویت نسل بعدی دانشمندان و ماهر شدن آنها درهمکاری‌های بین‌المللی است. منظور از نسل بعدی دانشمندان افرادی هستند که مدرک کارشناسی ارشد را اخذ کرده‌اند اما هنوز موفق نشده اند دکترای خود را به پایان برسانند و بیشتر از شش سال تجربه تحقیق حرفه‌ای ندارند .

 

بودجه

حداکثر مبلغ کمک هزینه برای هر پروژه 35000 فرانک سوئیس است.

 

معیارهای واجد شرایط بودن (همه معیارها لازم الاجرا هستند)

  • درخواست‌های گرنت برای متقاضیانی پذیرفته می‌شود که اقامت دائمی سوئیس را داشته باشند و دارای قرارداد کار با یک دانشگاه فدرال یا دانشگاهی ایالتی باشد. یعنی استخدام رسمی در دانشگاه علوم کاربردی یا دانشگاه تربیت مدرس و یا هر موسسه تحقیقاتی رسمی شناخته شده‌ای که در سوئیس باشد و در فهرست ذکر شده در لینک زیر موجود باشد.

https://www.sbfi.admin.ch/sbfi/de/home/hs/hochschulen.html

  • متقاضیان باید یک پروژه تحقیقاتی با یک شریک موسسه ای (یعنی دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی که توسط مقامات دولتی محلی مرتبط، شناخته شده باشد و یا اعتباربخشی شده باشد) در یکی از کشورهای ایران، افغانستان، بنگلادش، بوتان، هند، مالدیو، نپال، پاکستان و سریلانکا داشته باشند و یا پروژه تدریس مشترک یا بازنگری مشترک کوریکولوم آموزشی با یکی از کشورهای ذکر شده داشته باشند.
  • همکار متقاضی در کشور شریک باید دانشمندی باشد در استخدام رسمی موسسات متناظر در این کشور
  • متقاضیان باید درخواست گرنت را از ایمیل شخصی خود از دانشگاه سوئیسی خودشان، دانشگاه علوم کاربردی یا دانشگاه تربیت مدرس (به عنوان مثال firstname.secondname@exampleswissuniversity.ch) ارسال نمایند. درخواست‌هایی که با ایمیل‌های متفاوت دیگری به دست ما برسند حذف می‌شوند و ارسال کنندگان اطلاع رسانی نخواهند شد.

 

هماهنگی سهم مشارکت: مالی و غیر مالی        

هم متقاضی و هم موسسه همکار در خارج از کشور ملزم به تعیین سهم همکاری و مشارکت غیر مالی خود در پروژه هستند (به عنوان مثال ساعات کار، استفاده از تجهیزات اداری یا آزمایشگاهی، بازدیدهای میدانی و غیره)

متقاضی سوئیسی ملزم است علاوه بر کمک غیر مالی، یک سهم کمک مالی هم داشته باشد.

پیشنهاد می شود که موسسه همکار در خارج نیز یک سهم مشارکت مالی داشته باشد. این مشارکت مالی می تواند بودجه آن موسسه و یا بودجه های برگرفته از نهادهای تامین بودجه در آن کشور باشد.

 

برخورد، ارزیابی و انتخاب برابر

اتاق همکاری‌های علمی جنوب آسیا و ایران نسبت به پژوهش بنیادی و پژوهش کاربردی، انواع دانشگاه‌های سوئیسی، مناطق زبانی، گروه‌های سنی و جنسیت‌ها به طور مساوی برخورد می نماید.

ارزیابی و انتخاب این که به کدام یک از پروژه‌های تحقیقاتی پیشنهاد شده، گرنت تعلق بگیرد بر عهده کمیته ای مستقل از کارشناسان برگرفته از انواع متنوعی از دانشگاه‌های سوئیسی، مناطق زبانی، گروه‌های سنی و جنسیتی است. تصمیم کمیته کارشناسی، نهایی تلقی خواهد شد.

اتاق همکاری های علمی آسیای جنوبی و ایران پیش بینی می کند که تقاضاهای بسیاری برای اخذ این گرنت دریافت کند بنابراین پروسه ارزیابی و انتخاب بسیار رقابتی خواهد بود.

از جمله معیارهای ارزیابی عبارتند از:

  • ربط علمی، منفعت یا تأثیر نتایج پیش‌بینی شده
  • پتانسیل ادامه همکاری بین‌المللی بلند مدت و امکان اقدامات و فعالیت های قابل پیگیری بعدی
  • بدیع بودن و امکان پذیر بودن فعالیت پیشنهادی
  • خبرگی و مکمل بودن متقاضی و موسسه همکارش در خارج کشور
  • تعهد متقابل دانشمندان هر دو کشور به عنوان شاخصی برای قدرت مشارکت تعیین شده، در نظر گرفته خواهد شد و شامل تعهد منابع مالی و غیر مالی شرکاء می شود.
  • راهنمای KFPE برای مشارکت‌های تحقیقاتی برون‌ مرزی باید به عنوان راهنمای فرایند پروژه مورد استفاده قرار گیرد
  • مشارکت های تعیین شده توسط همه شرکاء درگیر در پروژه، از جمله کمک‌های مالی و غیر مالی

 

پرداخت گرنت

کمک هزینه‌ها در دو قسط پرداخت می شود: 80٪ پس از امضای قرارداد گرنت و 20٪ پس از تأیید گزارش نهایی و اظهارنامه مالی. پذیرفته شدگان گرنت قبل از دریافت کمک هزینه، ملزم به امضای یک توافق‌نامه گرنت با اتاق همکاری های علمی جنوب آسیا و ایران هستند.

هر گرنتی که توسط دریافت کننده مصرف نشده باشد باید به اتاق همکاری‌های علمی جنوب آسیا و ایران بازگردانده شود

 

فرم تقاضا

فرم های درخواست باید به شرح زیر ارسال شوند:

مرحله 1: این فراخوان را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید تمام معیارهای واجد شرایط را دارید.

مرحله 2: فرم های خام شرح پروژه و بودجه را از آدرس وب سایت ما دریافت و تکمیل نمایید و قبل از ورود به مرحله بعدی، این فرم ها را تکمیل نمایید.  توجه شود که فرم های ناقص کنار گذاشته می شوند.

مرحله 3: از لینک زیر وارد شوید و همه داده های اجباری را در فرم آنلاین وارد کنید.

https://www.zhaw.ch/en/research/leading-house-south-asia-and-iran/

وارد سایت  www.zhaw.ch/leadinghouse شوید در قسمت funding instruments by country کلیک نمایید  و سپس گزینه Research Partnership Grant را انتخاب نمایید

 

جدول زمانی

شروع فراخوان: 01 نوامبر 2021

آخرین مهلت دریافت درخواست ها: تا 15 ژانویه 2022 پذیرفته می شود

ارزیابی و تخصیص بودجه : پایان مارس 2022 /   11 فروردین 1401

اطلاع رسانی متقاضیان: پایان آوریل 2022   /   10 اردیبهشت 1401

تاریخ شروع پروژه: باید در سال 2022 باشد

مدت پروژه: حداکثر تا  12 ماه

 

هماهنگی و پشتیبانی: 

اتاق همکاری‌های علمی آسیای جنوبی و ایران فقط به سوالات دانشگاه‌های سوئیس، دانشگاه‌های علوم کاربردی و دانشگاه‌های تربیت مدرس پاسخ می دهد و تصمیمات مالی و تامین بودجه، تنها به متقاضیان سوئیسی اطلاع رسانی خواهد شد.

پس از تصمیم‌گیری و تخصیص بودجه، در مورد سایر هماهنگی‌ها و برنامه های سفر، تدارکات و غیره هیچ کمکی از سوی اتاق همکاری‌های علمی آسیای جنوبی و ایران صورت نمی گیرد

 

گزارش نویسی

متقاضی سوئیسی مسئول اداره کردن / مدیریت کردن کمک هزینه است و باید حداکثر تا یک ماه پس از پایان پروژه تحقیقاتی مشترک، یک گزارش علمی نهایی و نیز یک اظهارنامه مالی ارائه دهد

 

نکته مهم

اتاق همکاری های علمی آسیای جنوبی و ایران در برخی شرایط خاص، حق تغییر مقررات و ارائه برخی اصلاحات به این فراخوان را دارد. این شرایط عبارتند از: بیماریهای همه گیر، مسائل زیست محیطی یا هرگونه تصمیمی که توسط دبیرخانه دولتی آموزش، پژوهش و نوآوری (SERI ) گرفته می شود.

 

لطفا جهت اطلاع و پیگیری روابط آکادمیک با کشور سوئیس، هرگونه اقدام جهت اخذ گرنت از کشور سوئیس را به دفتر همکاری های علمی ایران و سوئیس(مستقر در دانشگاه علوم پزشکی تهران) اطلاع دهید.

 

 برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید: